Cine suntem?

Galago’s Jewels, un nou brand sustenabil de creație și bijuterii, a fost creat pentru a inspira simțul artistic din fiecare. Suntem o afacere de familie, inițiată de Liliana și Teodora Nicuț. Noi ne ocupăm cu realizarea și personalizarea tuturor produselor.

După mai mult de un secol de industrializare, credem că este timpul să ne întoarcem la lucrurile manufacturate, în care fiecare artist și-a pus amprenta proprie. Toată lumea vrea să își exprime individualitatea, dar este greu atunci când ai la dispoziție doar lucruri fabricate în serie. Noi vrem să schimbăm acest lucru, realizând piese unicat pe sufletul clienților noștrii.

creatie si bijuterii

Galago’s Jewels își propune să ofere creații unice, cu modele irepetabile. Toate piesele noastre sunt originale, create manual. Avem o gamă largă de produse, de la bijuterii handmade, la seturi de ceai sau cafea pictate, la haine și accesorii personalizate, până la antichități și tablouri originale. Vă oferim atât produse originale finalizate, dar putem primi și comenzi pentru a vă transforma visele în realitate.

Pentru că iubim natura, și este sursa noastră principală de inspirație, vrem să fim un brand sustenabil de creație și bijuterii. Care nu are un impact negativ asupra mediului. Folosim cât mai mult materiale reciclate atât la realizarea produselor, cât și la ambalarea acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sign Up

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.