Maimuțele și Bijuterii Handmade

De când mă știu, am fost pasionată de animale, atât sălbatice cât și domestice, iar atunci când am decis sa încep o afacere, dragostea mea pentru animale trebuia să se manifeste.

Am răsfoit cărți despre animale sălbatice căutând nume latinești care sună bine și ar putea aminti de artă și bijuterii. (Cum, nu știu nici eu). Dar am întâlnit o mică primata carismatică și am trecut la treabă. L-am ales pe Galago ca mascotă a firmei mele și așa a fost creat Galago’s Jewels. Pentru cei ce nu știu, Galago este un mic primat cu urechi mari care trăiește în Africa. I se mai spune și într-un mod foarte drăguț, adică, bushbaby sau pe românește bebeluș de tufiș.

Desigur că atunci când am creat logo-ul,  Galago al meu a căpătat un colorit nemaivăzut in natură, și o trăistuță din care să apară bijuterii. Maimutele si Bijuterii Handmade

Galago's Jewels

Iar acum pregătim o nouă colecție de bijuterii one of a kind care îl au ca vedetă pe Galago. Sunt modelate și pictate manual și sperăm să vă placă. Vor fi disponibile în curând! Până atunci puteți cerceta produsele disponibile în Magazin.

Ca să fiți la curent cu ultimele noutăți urmăriți-ne pe Facebook Galago’s Jewels

și Instagram @galagos_jewels

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sign Up

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.